Burn-out in 2020: durf jij weer met jezelf verbinden?

Dirk de Wachter is voor een voor ons ‘recht door zee’ mens die dingen exact en ‘to the point’ durft te benoemen, onder de aandacht brengt en topics aansnijdt waar velen ver omheen stappen. Bij zijn visie op burn-out, waar hij vooral naar erkenning en échte verbinding refereert, zouden wij er vanuit Fika dit nog aan willen toevoegen: ga terug de connectie maken met jezelf. We zijn zo gefixeerd op ‘alles goed moeten doen’ , en dit in alle lagen van onze menselijke relaties: collega’s, baas, man/vrouw, kinderen. We lopen onszelf gewoon straal voorbij (jawel, wij trappen ook in die val).

Even ‘ademen’, bij jezelf komen, tijd nemen en bewust aan zelfzorg doen brengt jouw levenskwaliteit zeker op een hoger niveau. Hoe je dit in de praktijk kan omzetten, laten wij je graag ervaren in onze workshops.

Wil je weten welke visie Dirk De Wachter hierover heeft? Lees dan ook zeker het volgende artikel.