"Mijn passie? Mensen helpen om effectiever te communiceren, uit het oordeel te blijven en écht te leren luisteren naar de ander."

Mirella zou je kunnen associëren met een powerbank die energie geeft en zelf regelmatig opgeladen wordt. Energie is namelijk de rode draad in haar leven.  Als kleindochter van een Italiaanse mijnwerker groeide ze op in een warm nest. Haar passie voor dansen en muziek groeide met haar mee. Op haar 18e gaf ze haar eerste groepslessen in de fitnesszaal. Didactiek zit dan ook in haar DNA. Wat haar typeerde was vooral de energie die ze kon verspreiden in de zaal. Deelnemers apprecieerden niet enkel haar skills als lesgever, maar ook haar open, coachende houding en de kracht van de connectie die zij kon maken met haar deelnemers. Na jaren ervaring in de sportwereld, en als choreografe en mental coach van haar stepteams, die ze 5x naar de Belgische titel leidde, besefte ze dat ze ook in haar dagelijkse job (in een groot energiebedrijf) met de energie van mensen, en de bijhorende interacties meer wilde doen. 

Zo deed zij ervaring op als facilitator in meetings, als Lean coach, en later als Jr. HR Business Partner. Na een coachingopleiding begeleidde ze ook medewerkers als interne coach en later gaf ze advies en begeleiding i.k.v. Corporate Wellbeing en cultuur. Daarnaast ging Mirella in 2013 door een fase in haar leven waarbij ze enorm gefascineerd raakte door menselijk gedrag en interactie met elkaar. Door opleidingen en masterclasses specialiseerde ze zich in materie zoals (interactief) gedrag, positieve psychologie, teamontwikkeling, verbindende communicatie, facilitatietechnieken en omgaan met weerstand. 

Contact

Mirella wil met hart en ziel zoveel mogelijk mensen en bedrijven inspireren om in dat bad van zelfbewustzijn en ontwikkeling te stappen. Het vraagt enige moed en energie om jezelf de spiegel voor te houden als individu én als bedrijf. Wat je ervoor terugkrijgt is echter onbetaalbaar!