Het FIKA instituut werd in 2019 opgericht door Caroline Mervielde, Mirella Iacutone en Levi Heymans.

Caroline en Mirella kenden elkaar al 15 jaar via hun gemeenschappelijk sportverleden in de fitnesswereld. Hun ervaring als master trainer in het begeleiden van diverse soorten groepen in de sport maakt dat ze heel goed weten hoe de dynamiek in een groep verloopt, wat mensen motiveert of net demotiveert, en welke verschillende persoonlijkheden er bestaan. 

De laatste jaren bewandelden ze allebei, los van elkaar, een parallel pad, naast de sport: Caroline kroop opnieuw achter de boeken en studeerde Gezinswetenschappen, gaf personal training en mental coachings aan bedrijfsleiders en andere individuen. 

Mirella specialiseerde zich in menselijk gedrag, welzijn, en coaching van individuen en teams. Zij volgde hierover tal van opleidingen en workshops en verslond vele boeken in haar vrije tijd. 

Beiden hebben ze dezelfde dromen: dat ieder individu bewuste keuzes maakt dankzij de nodige inzichten, én dat bedrijven zich bewust worden van de noodzaak van echte connectie en menselijkheid, om van daaruit ook efficiëntere resultaten te boeken.

Levi is onze expert in audio-visuele communicatie en employer branding. Hij is dan ook gepassioneerd in het verbinden van de visie en strategie van een bedrijf met de juiste communicatie.

Sinds kort bundelen zij hun kennis en ervaring in het FIKA instituut.

Caroline en Mirella stemmen graag af op jouw frequentie

Wij kiezen bij het FIKA Instituut voor een persoonlijke aanpak, met aandacht voor jouw behoeften als klant en partner. Een resultaat kan enkel behaald worden als iedereen als samenwerkt en voor hetzelfde doel gaat, ook al verschillen meningen soms over bepaalde items. Op zo’n momenten zetten wij maximaal in op constructieve communicatie en gedragenheid in beslissingen.

Wil je meer weten over ons bedrijf en onze aanpak? Contacteer ons dan gerust!