FAQ

Frequently Asked Questions

Algemene vragen

Naast ons standaard aanbod kunnen wij uiteraard ook trainingen en workshops op maat aanbieden. Wij komen hiervoor graag bij jullie luisteren naar de specifieke behoefte zodat we op een efficiënte en correcte manier de inhoud en leerdoelen kunnen samenstellen, en zo een creatieve en interactieve training of workshop kunnen creëren.

Voorlopig kan dit helaas nog niet. We hebben wel reeds de eerste contacten gelegd en bekijken de mogelijkheden op termijn om de KMO-portefeuille aan te bieden. We houden jullie hier verder over op de hoogte.

Wij nemen inderdaad opdrachten aan bij bedrijven in verschillende sectoren. Na een uitgebreide intake kunnen wij bepalen op welke hulpvragen wij zelf kunnen ingaan, en voor welke we eventueel moeten doorverwijzen. We zullen hier steeds open en eerlijk over communiceren.

Voor ons is het ook belangrijk dat we zoveel mogelijk in lijn met onze waarden kunnen samenwerken met onze klanten en deelnemers. We vinden het namelijk belangrijk dat we op die manier een maximale dienstverlening kunnen garanderen.

We streven ernaar om de trainingen en workshops zoveel mogelijk centraal in het land te organiseren om de verplaatsingen realistisch te houden.

Wil je graag een training volgen in jouw buurt en heb je voldoende deelnemers? Dan komen wij uiteraard ook graag jouw richting uit.