"Mijn passie? Mensen helpen om te groeien, om effectiever te communiceren, en bewuste keuzes te maken."

Fika werd geboren vanuit een passie: de passie om mensen te helpen groeien, en op een constructieve, positieve en doeltreffende manier met zichzelf en elkaar te communiceren, zonder oordeel. In een wereld waarin de communicatiemiddelen nog nooit zo talrijk aanwezig waren en technologisch zo sterk ontwikkeld, hebben we meer dan ooit nood aan échte, menselijke verbinding met onszelf en met elkaar. En daar helpt Fika heel graag mee!

"Energie als rode draad"

Hoi! Ik ben Mirella Iacutone (°1979), partner van Levi en mama van 2 prachtige zonen, Mika en Arto. In je contact met mij zal je snel merken dat échte verbinding, vertrouwen en integriteit belangrijk zijn. Je zal echter ook een no-nonsense aanpak herkennen aangezien ik van efficiëntie en eerlijkheid hou. Naast salsa dansen en snowboarden kunnen een goed boek of een gezellig etentje mij altijd bekoren.

Ik vergelijk mezelf weleens  met een powerbank die energie geeft en zichzelf regelmatig oplaadt. Energie is namelijk de rode draad in mijn leven.  Als kleindochter van een Italiaanse mijnwerker groeide ik op in een warm nest. Mijn passie voor dansen en muziek was onverwoestbaar. Op mijn 18e gaf ik mijn eerste groepslessen in de fitnesszaal en toen al was ik enorm geboeid door de energie die tijdens zo’n sportles door de zaal vloeit. Deelnemers apprecieerden niet enkel mijn skills als lesgever, maar ook mijn open, coachende houding en de kracht van de échte connectie die ik maakte.

Na jarenlange ervaring in de sportwereld, als atleet, choreografe en mental coach van mijn fitness stepteams, waar we 5x de Belgische titel behaalden, besefte ik hoe langer hoe meer dat ik ook in mijn dagelijkse job met de energie van mensen, en de bijhorende interacties wilde werken. Het zal geen toeval geweest zijn dat ik in een energiebedrijf werkte.

Ik vulde mijn pedagogisch diploma aan met diverse coachopleidingen, opleidingen in facilitatietechnieken en Lean-coaching.

Daarnaast specialiseerde ik me, na een woelige periode in mijn persoonlijk leven en een intense fase van ontwikkeling & groei, in (interactief) gedrag, positieve psychologie, teamontwikkeling, verbindende communicatie, NLP, omgaan met weerstand en emoties bij verandering, en sportpsychologie. Vanuit verschillende invalshoeken zoek ik steeds samen naar een aanpak op maat.

Contacteer mij

“Het vraagt enige moed en energie om jezelf de spiegel voor te houden als individu én als bedrijf/(sport)club. Wat je ervoor terugkrijgt is echter onbetaalbaar!”

En ook dit is Mirella...

Ik kan intens genieten van mijn gezin, actieve fitness- en dansworkouts, salsa dansen, rustige body & mind sessies en snowboarden in betoverende landschappen.