"Het onzichtbare zichtbaar maken en mensen weer verbinding zien maken met zichzelf en anderen."

Daar zit de passie en gedrevenheid van Caroline en Mirella van het FIKA Instituut! Wij vertellen je er graag meer over!

Contacteer ons

Onze visie

Op korte termijn willen we sensibiliseren en bewustwording ontwikkelen, zowel bij individuen als bedrijven. We geloven dat men door verschillende inzichten beter in staat is voor zichzelf en voor anderen te zorgen, en de nodige grenzen aan te geven.
Op lange termijn willen we beweging creëren in de maatschappij: een positieve, krachtige energie verspreiden met de nodige aandacht voor balans tussen rust en resultaat.

Onze missie

Het FIKA instituut ontwikkelt met een no-nonsense aanpak het bewustzijn van individuen en bedrijven door naar de kern te kijken en de verantwoordelijkheid te stimuleren om werkelijk verandering, en bijgevolg resultaat, te creëren. Hierbij houden we steeds rekening met fysieke en mentale processen.

Onze kernwaarden

Bewustwording: wij helpen jou bewust kijken naar wie je bent en wat je wil. Op die manier zal je ook authentiek en integer kunnen zijn. Bewustwording creëren zorgt voor minder oordeel en meer vrijheid.

Vrijheid: jij hebt altijd de vrijheid om te beslissen wat je met je nieuwe inzichten doet.

Passie: dit is wat wij bij jou willen triggeren. We zoeken samen naar jouw vuurtje zodat jij gepassioneerd door het leven kan gaan. Ook van ons mag je steeds verwachten dat wij wat we doen, met passie doen!

Verantwoordelijkheid nemen: als je een levensles aangereikt krijgt is dit een belangrijke sleutel tot verandering. Bewustwording en verantwoordelijkheid nemen gaan hand in hand als je resultaat wil boeken.

Veiligheid: leren en ontwikkelen gebeurt pas optimaal als dit in een veilige omgeving kan gebeuren. Wij zullen daarom steeds aandacht blijven hebben voor dit aspect. Als wij jou uit jouw comfort zone trekken is dat omdat we geloven dat je er klaar voor bent. Tegelijkertijd geven we de ruimte om te leren op jouw tempo.

Creativiteit: de boog kan niet altijd gespannen staan en wij vinden een fun-factor dan ook belangrijk. Enerzijds omdat ons brein ook een fika-moment kan gebruiken, en anderzijds omdat we weten dat men meer leert in een ontspannen omgeving. Wij zullen er daarom alles aan doen om ons aanbod op een creatieve manier te brengen waar mogelijk.

Contacteer ons