"Mijn passie? Mensen empoweren om hen letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten."

Wie Caroline kent weet dat lesgeven en inspireren in haar DNA zitten. Met haar 27-jarige ervaring in de fitnessindustrie weet zij als de beste welke aspecten mensen motiveren of net niet. Zij mocht als internationaal presenter en als Nike Elite Trainer verschillende podia betreden en grote groepen sporters inspireren door haar unieke energie. Wat zij in haar workshops en sportsessies teweegbracht gaf een enorme fysieke en mentale boost. Na de geboorte van haar zoon was het een bewuste keuze om haar internationale carrière af te bouwen en focuste ze zich op de oprichting en uitbouw van de PZ Academy, een opleidingsinstituut waarin vooral sportopleidingen gegeven worden om lesgevers klaar te stomen om enthousiaste deelnemers te begeleiden.

Caroline had echter meer uitdaging nodig en geraakte gefascineerd door het mentale aspect en de psychologische kant van de mens. Zij besliste om een studie Bachelor Gezinswetenschappen te starten om zo haar kennis te verbreden. Deze opleiding heeft de puzzel van haar eigen wereld gelegd. Door dit begrip en inzicht is er een grote empathie ontstaan om ook anderen te ‘empoweren’ op hun weg. Zij specialiseerde zich sindsdien in het coachen van individuen, en probeert in ieder van ons zo maximaal mogelijk dat authentiek leiderschap naar boven te halen.

Contact

 

Caroline is een dame met een stevige portie doorzettingsvermogen en veel kracht om anderen op de juiste manier te inspireren. Zij is dan ook enorm gedreven om anderen nieuwe inzichten te geven en hen bewustere keuzes te laten maken.